Falsafah Jawa Lucu

Falsafah Jawa di-malam hari:
Ono JARIK LURIK.....
Sing diagem BU CARIK..
Digawe nutupi BARANG CILIK.. Sing ketutupan RAMBUT BRINTIK..
Njerone koyo SAWO KECIK..
Nek mbengi mesti DIUTHAK ATHIK..
Mergo arep digawekno ADIK.. Kangmas muni AYO THO DIK.. Enak tenan ngrasakno barang sing NDELIK..
Yen wis mlebu RINGAK RINGIK..
Yen kesel DIK ayo DIWALIK...
Nek wis metu ADUH DIK...
Enake ngluwihi IWAK PITIK...
Omonge BU CARIK...
Nek sing moco Ngguyu Tondone wis NGLAKONI BOLAK BALIK..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Falsafah Jawa Lucu"

Post a Comment

• Komentar sesuai tema dan tidak mengandung unsur SARA dan Pornografi
• Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, akan dimasukkan ke folder SPAM