CERPEN JOWO

Ono wong ndeso mlebu kutho, jenenge P. Rebo. Teko kutho P. Rebo bingung weruh bangunan gedhe2..
Pas ning ngarepe BANK, P. Rebo moco tulisan OPEN..
P. Rebo mikir, OPEN kok gedhe banget..? Trus rotine sepiro?
Ono BULE arep mlebu BANK kuwi, P. Rebo mbengok... : ?Mas ojo mlebu, iku OPEN!?, bule tetep mlebu. Ora suwe ono wong NEGRO metu, P. Rebo ngomong...: ?Lha dala..Dikandani ojo mlebu OPEN kok ngengkel wae.., gosong to awakmu..!!?
:D

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "CERPEN JOWO"

Post a Comment

• Komentar sesuai tema dan tidak mengandung unsur SARA dan Pornografi
• Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, akan dimasukkan ke folder SPAM